Hju Grant ima novu devojku i uskoro postaje otac

Izvor: Blic, 24.Apr.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hju Grant ima novu devojku i uskoro postaje otac

Holivudski glumac, Hju Grant, nedavno je uslikan sa devojkom ,koju krije od januara, Kineskinjom Tinglan Hong, a koja je, sudeći po stomačiću, trudna.

Holivudski zavodnik i multimilioner, koji je bio u vezi sa Elizabet Harli, od januara je u vezi sa Tinglan Hong, koju je upoznao prošle godine, a pre nekoliko dana par je viđen ispred njegove kuće u Londonu, gde je i uslikan.

Na fotografijama se vidi da atraktivna Kineskinja ima stomačić, što je izazvalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spekulisanje kako će Hju Grant, uskoro postati otac.

- Svi me stalno pitaju kada planiram da imam decu. Voleo bih da ih već imam. Mislim da sam u periodu života kada bi trebalo da ih imam. Ne želim da imam sedamsedeset godina i da budem sam - našalio se glumac na proslavi svog pedesetog rođendana, prošle godine.

Tada je rekao kako bi voleo da ima decu, a u jednom prethodom intervjuu, takođe prošle godine, za vreme gostovanja u Kini, izjavio je kako ga privlače Kineskinje.

- Moram priznati da sam šarmiran Kineskinjama. Ovde sam tek dvadesetčetiri sata, a već sam se zaljubio četiri puta - izjavio je Grant.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.