Hitno operisan bubnjar Roling Stounsa

Izvor: B92, 05.Avg.2021, 12:00

Hitno operisan bubnjar Roling Stounsa

Bubnjar popularnog rok- benda "The Rolling Stones" Čarli Vats, hitno je operisan, pa je zbog toga morao da se povuče sa turneje u Sjedinjenim Američkim Državama, piše "The Sun".

Čarlija su operisali u Londonu, a kako prenose strani mediji, hirurški zahvat je prošao bez komplikacija. Njegovi zdravstveni problemi otkriveni su tokom rutinskog pregleda svih članova benda.

"Bar jednom, moj tajming je malo loš", našalio se nakon operacije.

Bend >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zakazao turneju "No Filter SAD", koja će početi sledećeg meseca, a Čarlija će zameniti bubnjar Stiv Džordan.

Kako kaže bubnjar poznatog engleskog rok-benda, nije hteo da razočara fanove otkazivanjem ili odlaganjem koncerta, jer su to već doživeli tokom pandemije koronavirusa.

"Radim na tome da se vratim u formu, međutim, moram da prihvatim savet stručnjaka koji su rekli da mi oporavak mogao da potraje. Nakon svih razočaranja zbog odlaganja turneje zbog kovida, ne želim da obožavaoci benda u SAD-u, koji imaju karte, dožive još jedno otkazivanje ili odlaganje. S toga sam zamolio prijatelja Stiva Džordana da me zameni", ispričao je Čarli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Osamdesetogodišnji bubnjar Stonsa operisan, propušta turneju

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2021

Mada već u poznim godinama, članovi jednog od najvećih rok bendova svih vremena - "Rolingstonsa" i dalje sviraju na turnejama širom sveta, ponekad rizikujući zdravlje. Britanski list "San" navodi da je bubnjar "Stonsa" Čarli Vots hitno operisan u Londonu, a njegovi zdravstveni problemi otkriveni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.