Havaji presudili: Holivudski zavodnik upisao još jednu lepoticu

Izvor: B92, 08.Apr.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Havaji presudili: Holivudski zavodnik "upisao" još jednu lepoticu

Holivudski lepotan Kris Pajn sada je pronašao sreću uz britansku koleginicu. Par je snimljen na londonskom aerodromu, nakon povratka sa zajedničkog odmora na Havajima.

U pitanju je glumica Anabel Valis.

Oni su još prošlog leta započeli druženje, prvo na festivalu Koačela, a zatim po američkim klubovima. Ipak, pve slike su potvrda da je u pitanju romansa, a ne samo druženje.

Iako nisu hodali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zajedno, već jedno iza drugoga, paparacima nije promaklo da to nije slučajnost. Navodno se, kada su započeli vezu, Anbel se viđala s još jednim muškarcem.

Kako se to nije svidelo Pajnu koji je radio sve što je u njegovoj moći da konkurenciju makne iz njihovih života, oni su svoj odnos krili.

Ovaj izlet na Havaje očigledno je potvrda koga je Anabel izabrala, kao i da su njih dvoje sada par.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.