HTC objavio karakteristike svog ekonomičnog blockchain smartphonea

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Okt.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC objavio karakteristike svog ekonomičnog blockchain smartphonea

LONDON - S obzirom na manjak uspjeha na tržištu pametnih telefona, tvrtka HTC se u posljednje vrijeme koncentrirala na neke inovativne tehnologije kao što je na primjer blockchain.

Nakon Exodus 1 blockchain telefona koji je u prodaju došao s cijenom od 699 američkih dolara, tajvanska tvrtka sprema novi ekonomičniji Exodus 1S model, koji bi u prodaju trebao doći s cijenom od 250 dolara.

Po uzoru na originalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Exodus 1 model i novi Exodus 1S donosi HTC Zion wallet (podržava nekoliko kriptovaluta i validaciju bitcoin transakcija na samom uređaju). Ukoliko korisnik ima microSD karticu s kapacitetom od barem 400 GB na uređaj je moguće pohraniti i cijeli bitcoin ledger.

Što se tiče značajki koje nemaju veze s blockchainom, Exodus 1S čini se pripada srednjoj klasi uređaja te čak sadrži i sada već pomalo zastarjele značajke kao što je 720p zaslon, micro USB priključak, stari Android 8.1 Oreo sustav te samo jednu stražnju 13-megapikselnu kameru (selfie kamera je također 13-megapikselna).

Spomenuti 720p zaslon u 18:9 formatu ima dijagonalu od 5,7 inča, a tu je i Snapdragon 435 čip, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije te 3,5-milimetarski priključak za slušalice. Exodus 1S će se u Europi prodavati s cijenom od 219 eura.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.