HITNO SE OGLASILA POLICIJA Žena i dva dečaka pronađeni mrtvi u kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2023, 14:29

HITNO SE OGLASILA POLICIJA Žena i dva dečaka pronađeni mrtvi u kući!

Nezapamćena porodična tragedija.

Žena (47) i dva dečaka, od devet i sedam godina, pronađeni su mrtvi u južnom Londonu. Pronađeni su u jednoj kući u Belvederu, saopštila je Metropolitenska policija.

Policajci su pozvani na lice mesta u četvrtak nešto pre podneva zbog "zabrinutosti za dobrobit stanara" kuće na Mejfild Roudu u Belvederu.

Prisustvovala je i londonska Hitna pomoć, ali su žrtve pronađene mrtve na licu mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEZAPAMĆENA PORODIČNA TRAGEDIJA! Majka Nađa zadavila sinove pa presudila sebi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2023, 10:52

Majka je osumnjičena da je ubila svoja dva dečaka pre nego što je sebi oduzela život...Smatra se da je šefica kompanije za nekretnine Nađa De Jager (47) zadavila ili ugušila sinove Aleksandra (9) i Maksimusa (7) i potom se ubila, prenosi "The Sun"...Njihova tela su otkrivena u njihovoj kući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.