HAOS U LONDONU: Mitar hoće kod Sergeja u Al Hilal, u Fulamu ni da čuju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 14:49

HAOS U LONDONU: Mitar hoće kod Sergeja u Al Hilal, u Fulamu ni da čuju (FOTO)

Ogromna lova je u igri.

Aleksandar Mitrović je čvrsto rešio da posle pet i po godina napusti Fulam i pređe i Al Hilal, ali čelnici kluba iz Londona neće da čuju za tu mogućnost.

Mitrović je obavestio upravu Fulama da želi u Al Hilal kod Sergeja Milinković-Savića i izazvao potres u klubu, javlja londonski Ivning Standard.

Mitrovic has told Fulham he wants to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << join Saudi Arabia side Al Hilal

✍️ @NizaarKinsella https://t.co/bvkP5FIU0e

— Standard Sport (@standardsport) July 18, 2023

Najboljem strelcu Srbije u istoriji se pruža velika šansa da utrostruči sadašnja primanja od 120.000 funti nedeljno na platu o koje se zavrti glava. Arapi su mu navodno spremili Mitrovići ugovor na tri godine sa platom od 25 miliona evra po sezoni, po čemu bi stao u red sa SMS-om, ali i najplaćenijim fudbalerima današnjice.

Čelnici Al Hilala spremni su da plate obeštešećnje za Mitrovića u iznosu od 25 do 30 miliona, ali u Fulamu traže čak 50 milona evra.

U sličnoj situaciji je bio Lacio, koji je takođe tražio 50 miliona za Sergeja, ali je na kraju morao da se zadovolji sa 42 miliona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.