Gvardiola želi sastanak sa Romanom

Izvor: B92, 30.Maj.2012, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola želi sastanak sa Romanom

Španski trener Đozep Gvardiola želi hitan sastanak sa Romanom Abramovičem pre nego što odluči da li da postame menadžer londonskog Čelsija.

Novi evropski šampion bivšem treneru Barselone nudi 11 miliona funti godišnje, uz obećanje da neće imati pritisak da osvaja trofeje u prve dve godine, dok oblikuje tim.

Ali, Gvardiola još nije odlučio, uprkos sastanku sa predstavnicima londonskog tima u Španiji početkom sedmice. Španac je tražio da razgovara lično sa Abramovičem, a ovaj je spreman da mu udovolji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pep i Roman, "tet a tet"

Izvor: RTS, 31.Maj.2012, 03:54

Roman Abramovič je stavio karte na astal, a Pep Gvardiola je, kako se čini, ima 14 miliona razloga da glasno najavljivani odmor odloži za neka druga vremena. OČekuje se razgovor licem u lice...Josep Gvardiola je zatražio sastanak sa Romanom Abramovićem, kako bi razgovarali o njegovoj, mogućoj,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.