Guardian: Atomska banja među deset najdestinacija za SPA odmor

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Jan.2020, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guardian: Atomska banja među deset najdestinacija za SPA odmor

LONDON – Britanski dnevni list Guardian svrstao je Atomsku banju iz Srbije među 10 top destinacija za SPA odmor u Istočnoj Evropi, koja nudi najbolji odnos cene i kvaliteta.

Atomska banja, stara 2000 godina, ima vodu bogatu sumporom i natrijumom, sa tragovima uranijuma i radona, od koje posetioci blistaju kao nikada pre, piše britanski list.

Guardian navodi i da je hidroterapija glavni adut ove banje, ali da treba probati i masažu, limfnu drenažu i elektroterapiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << koje takođe imaju snažno lekovito dejstvo, saopšteno je iz Turističke organizacije Srbije.

„Okružena šumom od belog jasena, lipe i hrasta, Atomska banja nudi pravu dozu zdravlja", piše list i dodaje da je Srbija bogata banjama koje potiču iz rimskog ili osmanlijskog perioda i koje su među najmanje skupima u Evropi.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.