Gotovo! Milan otpisao legende, novi trener uči italijanski!

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2020, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo! Milan otpisao legende, novi trener uči italijanski!

Situacija razrešena, dvojica ikona kluba nisu imali nikakvu šansu u obračunu sa Gazidisom.

Ono o čemu se govorkalo sada je praktično završeno, Zvonimir Boban i Milan pregovaraju o raskidu ugovora, odnosno obeštećenju, ako nema dogovora Hrvat koji je bio prvi čovek sportskog sektora dobiće otkaz.

Kraj je i za Paola Maldinija, on je na pozajmljenom vremenu, čeka kraj sezone da ode. Fond Eliot je stao uz Gazidisa, veruju da su finansije važnije u ovom trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekadašnji predsednik Arsenala je odradio dobar posao u Londonu u tom smislu, ali nije bilo rezultata.

Pomeranje sportskog sektora otvorilo je vrata za dolazak Ralfa Ragnika iz Lajpciga. On je tehnički direktor Red Bula, ali će dobiti ulogu menadžera, dakle trenera i sportskog direktora. Bio je na meti Junajteda i Bajerna, ali se to izjalovilo, prihvatio je ponudu Milana, potpisaće ugovor na tri godine.

Navodno njemu je saopšteno da je porodica Singer u čijem je Milan vlasništvu već donela odluku i počeo je sa učenjem italijanskog.

Bobana optužuju za loše odrađeni prelazni rok u junu, probleme u komunikaciji sa Gazidisom, odlazak Gatuza, odnosno dovođenje Đampaola što nije promenilo ništa, a i pored svega Milan je prošle godine kada je situacija bila haotična završio kao peti, malo im je nedostajalo za Ligu šampiona. Sada je takav rasplet gotovo nemoguć...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.