Gotovo, Čelsi digao ruke od skupocenog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Čelsi digao ruke od skupocenog pojačanja!

Uprava prelomila.

Kako prenose španski mediji, Alvaro Morata bi u januaru trebalo da napusti redove Čelsija.

Stigao je Španac na "Stamford Bridž" iz madridskog Reala leta 2017. godine za rekordnih 70 miliona evra, ali nije opravdao očekivanja.

Dobro je počela njegova karijera u Londonu, ali su usledili problemi sa leđima, koji su doveli do značajnog pada u formi kod španskog napadača.

Počeo je Morata da promašuje nemoguće, neretko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je upropašćavao izgledne prilike, pa ni kod Mauricija Sarija nije dobio ništa značajniju rolu ove sezone.

Ukazivao mu je iskusni Italijan priliku, ovaj mu je uzvratio sa pet golova u Premijer ligi i dva u Ligi Evrope, ali to nije dovoljno za "Plavce".

Uprava je prema navodima španskih medija donela odluku da ga se reši već u januaru,  nije se pitao Sari, moguće je i da Španac bude poslat na pozajmicu.

Zainteresovanih strana za sada nema, stidljivo se kao jedna od opcija pominje Milan, koji je i ranije bio zainteresovan za Španca, videćemo kakva će sudbina zadesiti bivšeg napadača Real Madrida i Juventusa.

Postavlja se i pitanje šta će Čelsi uraditi kada ga pozajmi ili proda, u tom slučaju će ostati sa samo jednim pravim napadačem u rotaciji, Žiruo, pa se kao mogućnost nameće i nova kupovina "Plavaca" na zimskoj transfer pijaci.

Tokom sezone su bili povezivani sa Kšištovom Pjontekom iz Đenove, koji je ove sezone postigao 11 golova u Seriji A.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barselona nastavlja po starom, kupuje u Liverpulu?

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 17:15

Katalonci izgleda pronašli uspešan recept...Barselona je u potrazi za novim napadačem, a izgleda da će ponovo sarađivati sa nekim klubom iz Liverpula...Doveli su Suareza i Kutinja iz Liverpula, a ovog leta su odlično sarađivali sa Evertonom...Everton je doveo Minu za 30 miliona evra, ali i Andrea...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.