Gotova saga, Žiru ostao u Londonu, ali u plavoj boji

Izvor: RTS, 31.Jan.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotova saga, Žiru ostao u Londonu, ali u plavoj boji

Doskorašnji napadač Arsenala Olivije Žiru novo je pojačanje Čelsija, prenose britanski mediji. Londonski rivali dogovorili su se o transferu vrednom 18 miliona evra.
Poslednji dan prelaznog roka u engleskoj Premijer ligi donosi dosta zanimljivosti, a transfer Francuza iz jednog londonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kluba u drugi svakako je jedna od njih.

Žiru je samo deo začkoljice koju je nosio transfer Obamejanga u Arsenal, jer Borusija nije htela da proda Gabonca dok ne nađe zamenu za njega. 
"Milioneri" iz Dortmunda su zamenu u Obamejangu našli u Bačuajiu iz Čelsija, koji će na pozajmicu doći u Nemačku, a kojeg "plavci" nisu želeli da puste dok takođe ne pronađu zamenu, a sada su sa Žiruom upravo to učinili. 
Žiru je sa Čelsijem potpisao ugovor na godinu i po sa opcijom produžetka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotova saga " Žiru zvanično u Čelsiju

Izvor: B92, 31.Jan.2018

Francuski napadač Olivije Žiru zvanično je potpisao ugovor sa Čelsijem, preneo je sajt ovog londonskog kluba..."Plavci" su Arsenalu za ovaj transfer plaitili oko 18 miliona evra, a ugovor sa Žiruom je potpisan na godinu ipo dana..."Čelsi je jedan od najvećih klubova u Premijer ligi. Oni su osvojili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.