Golman Vest Hema odlazi u Kvins park rendžers

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jun.2012, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Vest Hema odlazi u Kvins park rendžers

LONDON, 21. juna 2012. (Beta-AP) - Engleski fudbalski prvoligaš Vest Hem objavio je u četvrtak da je golman Robert Grin odbio da produži ugovor i da će bez obeštećenja preći u Kvins park rendžers 1.jula.

LONDON, 21. juna 2012. (Beta-AP) - Engleski fudbalski prvoligaš Vest Hem objavio je u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << četvrtak da je golman Robert Grin odbio da produži ugovor i da će bez obeštećenja preći u Kvins park rendžers 1.jula.Grin je sa reprezentacijom Engleske na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, gde je drugi golman, zamena za Džoa Harta.KPR još nije potvrdio da je doveo 32-godišnjeg golmana, koji je u Vest Hemu proveo šest godina i odigrao 241 utakmicu. Pre toga je nastupao za Norič.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.