Gola žena sedela u jutarnjem programu bez blama, a razlog je tek šokantan VIDEO

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 13:13

Gola žena sedela u jutarnjem programu bez blama, a razlog je tek šokantan VIDEO

Urednici jutarnjeg programa "Good morning Britan" pozvali su nudiskinju Helen Beriman, koja se u emisiju pojavila "kao od majke rođena".

Kako gradske vlasti u Londonu dobijaju sve veći broj žalbi na broj nudista, koji se sunčaju potpuno goli u parkovima, Helen je pozvana u emisiju da govori o aktuelnoj temi.

Međutim, čini se da za Helen nudizam nije ni najmanji problem, pa je rešila da se naga pojavi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred milionima.

"Od svih mogućih stvari koje se događaju u svetu, sunčanje u parku je ilegalno. Da li je mirno sunčanje u skrivenom uglu parka toliki problem? Ne postoji ništa važnije od toga?", rekla je Helen.

"Meni smeta. Otišao sam u park da bih gledao zelenilo i ptice. To je jedino što zaista želim da vidim. Imam problem sa vašim ponašanjem jer je sebično. Svet se ne vrti oko vas i vaše potrebe za osnaživanjem ljudi da prihvate svoje telo. Razmem pokret pozitivnog odnosa prema telu, ali ne uzimate u obzir da neke ljude to uznemirava", rekao je Nik.

Helen je kratko odgovorila:

"To je samo telo."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.