Izvor: Luftika.rs, 27.Jul.2023, 10:08

Glumac Kevin Spejsi oslobođen svih optužbi za seksualne napade

Proslavljeni glumac Kevin Spejsi oslobođen je po svih devet tačaka optužnice za seksualne prekršaje.
Njemu se sudilo na Centralnom krivičnom sudu u Londonu, poznatom kao Old Bejli. On je negirao da je kriv.
Bio je optužen za nepristojan napad, seksualni napad i navođenje osobe na seksualnu aktivnost bez pristanka. Kako navodi CNN, ti prekršaji su se desili u periodu između 2004. i 2013. godine, kada je bio umetnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << direktor u londonskom Old Vik pozorištu.
Poroti su bila potrebna tri dana da donese presudu.
U oktobru 2022. američki sud je odbacio građansku tužbu protiv Spejsija za seksualni napad. Slučaj je pokrenuo Entoni Rap koji je rekao da ga je glumac neprimereno dirao na zabavi 1986. kada je imao 14 godina.
Spejsi je dobio dva Oskara za uloge u filmovima „Dežurni krivci“ i „Američka lepota“.
Poslednjih godina se vratio glumi, nakon što je napustio „Kuću od karata“.
On je glumio u Netfliksovoj seriji pet sezona, pre nego što je otpušten 2017. zbog optužbi za seksualno uznemiravanje. Kompanija koja je bila producent „Kuće od karata“ tražila je da joj Spejsi plati 31 milion dolara odštete zbog izgubljenje zarade, koja se pripisuje glumčevom odlasku iz serije.
Izvor: BBC
Poznatog fudbalera se*sualno zlostavljali kao dete, sa 8 godina prodavao drogu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.