Glumac Džon Hart boluje od raka pankreasa

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac Džon Hart boluje od raka pankreasa

LONDON - Britanski glumac Džon Hart objelodanio je da boluje od raka pankreasa, ali da namjerava da nastavi da radi i da s "optimizmom" gleda na šanse izlječenja.

"Nedavno mi je dijagnostifikovan rak pankreasa u ranoj fazi. Trenutno sam na liječenju i više sam nego optimističan u pogledu izlječenja, kao i moji ljekari", naveo je 75-godišnji glumac, koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Čovjek slon", "Ponoćni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ekspres" i "Osmi putnik".

Takođe je igrao i u dva nastavka serijala o Hariju Poteru u kojima je tumačio lik prodavca čarobnih štapića Garika Olivandera.

Hart je započeo glumačku karijeru tokom šezdesetih godina prošlog vijeka. Dobitnik je brojnih priznanja među kojima su jedan "Zlatni globus" i četiri Bafta nagrade.

Kako prenose strani mediji, publika će uskoro moći da ga vidi u filmovima "The History of Love" sa Džemom Arterton i Derekom Džejkobijem i "Tarzan" sa Samjuelom L. Džeksonom i Margo Robi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Glumac Džon Hart boluje od raka pankreasa

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2015, 01:31

LONDON - Britanski glumac Džon Hart objelodanio je da boluje od raka pankreasa, ali da namjerava da nastavi da radi i da s "optimizmom" gleda na šanse izlječenja..."Nedavno mi je dijagnostifikovan rak pankreasa u ranoj fazi. Trenutno sam na liječenju i više sam nego optimističan u pogledu izlječenja,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.