Gatuzo voli Premijer ligu

Izvor: S media, 17.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo voli Premijer ligu

Fudbaler Milana Đenaro Gatuzo nagovestio je mogućnost prelaska u londonski Čelsi, čiji trener je nedavno postao Italijan Karlo Anćeloti.

- Volim Premijer ligu, koja je jedno od najboljih takmičenja na svetu. Ne znam šta će se desiti u prelaznom roku. Dugo sam u Milanu i nije lako napustiti klub - izjavio je Gatuzo za televiziju Skaj.

Gatuzo, koji je u Milan došao 1999. godine, ima još dve godine ugovora sa "roso-nerima". Italijanskom fudbaleru od 2001. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << godine trener u Milanu bio je upravo Anćeloti.

- Čelsi je veliki klub i odlično sam se osećao dok sam radio sa Anćelotijem u Milanu. Osam godina smo radili zajedno i on mi je kao drugi otac. Karlo je veliki čovek i sjajan trener - zaključio je Gatuzo.

On je do sada za Milan odigrao 398 utakmica i postigao devet pogodaka....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.