Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Avg.2010, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ganić najavio mogućnost tužbe protiv Srbije

Pravni savetnik bivšeg člana ratnog predsedništva BiH Ejupa Ganića izjavio je danas da Ganić razmatra podnošenje tužbe protiv Srbije zbog neosnovano provedenih pet meseci u ekstradicionom pritovoru u Londonu, što su predstavnici vlasti u Beogradu nazvali- mešanjem u pravosudni sistem koje ne vodi pomirenju.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ganić najavio tužbu protiv Srbije?

Izvor: S media, 26.Avg.2010

Pravni savetnik bivšeg člana ratnog predsedništva BiH Ejupa Ganića izjavio je danas da Ganić razmatra podnošenje tužbe protiv Srbije zbog neosnovano provedenih pet meseci u ekstradicionom pritovoru u Londonu, što su predstavnici vlasti u Beogradu nazvali mešanjem u pravosudni sistem koje ne...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.