Ganić: Srbi su mi potvrdili rat u BiH

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2010, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ganić: Srbi su mi potvrdili rat u BiH

Bivši član Predsedništva BiH Ejup Ganić danas je u Sarajevu predao predsedavajućem Predsedništva BiH Harisu Silajdžiću tri kopije dokumenta koji je Srbija koristila u procesu za njegovo izručenje pred sudom u Londonu, a u kojima, kako je naveo, Srbija potvrđuje da je u BiH vođen međunarodni oružani sukob.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvorena opcija obnavljanja tužbe BiH protiv Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2010

Po povratku iz Londona nakon što je tamošnji sud odbio zahtjev Srbije za njegovo izručenje, bivši član Predsjedništva RBiH Ejup Ganić predao je predsjedavajućem Predsjedništva BiH Harisu Silajdžiću dokument kojim je Srbija na sudu 'priznala' da u BiH nije bio međunarodni sukob

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.