GLASAJTE: Ko ima najsmešniju facu? FOTO

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLASAJTE: Ko ima najsmešniju facu? FOTO

Proteklog vikenda fotoreporteri su na tri različita kraja sveta napravili tri fotografije u kojima su sportiste uhvatili u momentu kako prave izuzetno smešne grimase na licu.

Felps ne pliva u Dubaiju

Novi rekord čuda iz Baltimora

Bolt protiv Pauela u Rimu

Majkla Felps, koji će biti glavni konkurent našem Miloradu Ćaviću na Olimpijskim igrama u Londonu sledeće godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << snimljen je pre početka trke slobodnim stilom na 100 metara u Šarlotu.

On je nedavno doživeo prvi poraz posle devet godina što je možda i glavni razlog ovakve grimase.

Facu atletičara Asafe Pauela fotoreporter je uhvatio posle trke na 100 metara na mitingu u Šangaju, na kojoj je pobedio.

Barselona je ovog vikenda slavila titulu u Primeri a Erika Abidala, koji je ove sezone pobedio i rak, bacali su u vazduh saigrači i navijači.

Na vama je da u dnu vesti presudite ko je od njih napravio najsmešniju facu.

(Foto: AP/Beta)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.