GERI KEJHIL PREŠAO U ČELSI

Izvor: Kurir, 16.Jan.2012, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GERI KEJHIL PREŠAO U ČELSI

LONDON - Engleski fudbalski reprezentativac Gari Kejhil potpisao je ugovor sa Čelsijem, u koji je došao iz premijerligaškog rivala Boltona.

 LONDON - Engleski fudbalski reprezentativac Gari Kejhil potpisao je ugovor sa Čelsijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u koji je došao iz premijerligaškog rivala Boltona.

"Celsi je veliki klub, koji želi da osvaja trofeje svake sezone. Ovo je velika šansa za mene i znači mi što sam deo toga. Ovakve prilike se, jednostavno, ne odbijaju", rekao je 26-godišnji defanzivac po potpisivanju ugovora.

Čelsi želi da Kejhil pojača štopersku liniju, pošto je Brazilac Aleks najavio odlazak iz kluba, a od centralnih defanzivaca ostali su samo David Luiz, Branislav Ivanović i kapiten Džon Teri.

Kejhilov ugovor sa Boltonom ističe na kraju sezone, a nagađa se da je Čelsi Boltonu platio sedam miliona funti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.