Furija pobedila, Srbija slavi

Izvor: RTS, 08.Apr.2012, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Furija" pobedila, Srbija slavi

Španci nadigrali Poljake 33:22 (18:9) i osvojila prvo mesto u grupi. Pobeda "furije" donela Srbiji plasman na Olimpijske igre. "Orlovi" zbog bolje gol razlike u odnosu na Poljake idu u London. Kvalifikacioni turnir odigran je u Španskom gradu Alikanteu.

Naši su svoje odradili u duelu sa Alžirom, ubedljivo su slavili, ali su im plasman na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Olimpijske igre obezbedili Španci ubedljivom pobedom nad Poljskom. Domaćinu je, takođe, potrebno da ne izgubi u ovom susretu da bi zauzeo prvo mesto na turniru. Pobednik grupe biće nosioc  u Londonu i imaće potencijalno lakše protivnike u prvoj fazi takmičenja.

Španija je prva u grupi. Srbija i Poljska imaju isti broj bodova, ali zbog bolje gol razlike naša selekcija se plasirala na olimpijski turnir.

Španija - Poljska 33:22 kraj
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlovi" lete za London

Izvor: RTS, 08.Apr.2012

Srbija odradila svoj deo posla protiv Alžiraca. Odličnom igrom izvojevana velika pobeda, 26:18. Plasman na Olimpijske igre našima je omogućila pobeda Španije nad Poljskom, 33:22. "Furija" prva u grupi, naši drugi...Čvrsta odbrana, efikasan napad i odlična realizacija sa krila doneli su prevagu...

Nastavak na RTS...

Španija pobedila, Srbija slavi

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2012

Rukometna reprezentacija Španije pobedila je u nedelju uveče Poljsku 33:22, pa su se tako "crvena furija" i Srbija plasirale na Olimpijske igre u Londonu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Hrvatski mediji o našim rukometašima: Pokazali "snagu" kad ne igraju kući

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 21:20

Plasman rukometne reprezentacije Srbije na Olimpijske igre u Londonu nije prošao nezapaženo u Hrvatskoj, a jedan od tamošnjih vodećih internet sajtova prilično je omalovažio učinak "orlova" na kvalifikacionom turniru u Španiji..."Poraz, remi i pobeda, mršavi je skor Srbije na kvalifikacionom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.