Furija na plus devet

Izvor: RTS, 08.Apr.2012, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Furija" na plus devet

Španci nadigrali Poljake u prvom poluvremenu, odličnom ihrom stekli su 9 golova prednosti, 18:9. Srbiji odgovara samo pobeda “furije”. Meč se igra u Španskom gradu Alikanteu. Kretanje rezultata možete pratiti na Internet portalu RTS-a.

Naši su svoje odradili u duelu sa Alžirom, ubedljivo su slavili, ali za plasman na Olimpijske igre neophodna je pobeda Španije nad Poljskom. Domaćinu je, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takođe, potrebno da ne izgubi u ovom susretu da bi zauzeo prvo mesto na turniru. Pobednik grupe biće nosioc  u Londonu i imaće potencijalno lakše protivnike u prvoj fazi takmičenja.

Ukoliko Španija savlada Poljsku biće prva u grupi. Srbija i Poljska imaće isti broj bodova, ali zbog bolje gol razlike naša selekcija će se plasirati na olimpijski turnir.

Španija - Poljska 18:9, poluvreme
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.