Fulamovo pojačanje za napad na Premijer ligu

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulamovo pojačanje za napad na Premijer ligu

"Kotidžeri" bi ekspresno da se vrate u elitni rang.

Ambiciozna uprava londonskog kluba želi odmah da se vrati u elitu, lepo su se letos pojačali sa igračima poput Kavaljera i Nokera, stigao je i Bobi Rid iz Kardifa, sve su to igrači koji imaju iskustva i u Čempionšipu i u Premijer ligi.

Najveću pobedu na tržištu ostvarili su zadržavanjem Aleksandra Mitrovića, a ovog januara su nastavili da se pojačavaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Stigao je Majkl Hektor iz Čelsija, otkupljen je i Kavaljerov ugovor od Vulverhemptona, a danas je potpisan i ugovor sa 26-godišnjim golmanom Džordanom Arčerom.

To nije sve, kako su "Kotidžeri" dogovorili i dolazak holandskog internacionalca Terensa Kongoloa iz Hadersfilda.

Kongolo je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih mladih igrača u Holandiji, počeo je karijeru u Fejenordu, da bi se 2017. godine preselio u Monako.

Nije se snašao u Francuskoj, igrao je najpre jednu polusezonu na pozajmici u Hadersfildu, da bi se leta 2018. godine i preselio među "Terijere".

Sada će ovaj centralni defanzivac pojačati redove Fulama, u pitanju je pozajmica do kraja sezone, jasno je da će biti od velike pomoći ekipi Skota Parkera u borbi za plasman u elitu.

Fulam je trenutno četvrti na tabeli sa 45 osvojenih bodova, tri boda manje ima sedmoplasirani Svonsi, sedam više drugoplasirani Lids.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.