Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 23:58

Fulamova jurnjava za štoperima je završena: Baumgartl se predomislio, Andersen nije

Londonski klub neće imati pravo otkupa na kraju sezone

Izvinjavao se nedavno sportski direktor Fulama Toni Kan navijačima zbog poraza koje je londonski klub pretrpeo, kako na terenima Premijer lige, tako i na fudbalskoj pijaci. Više od dva meseca, još od finala plej-ofa sa Brentfordom na Vembliju, Kolibaši su jurili štopera. Dvojica su "zakačila" korona virus, sa Marlonom je posao propao zbog neuspešnih lekarskih pregleda, a kada se Timo Baumgartl >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sat vremena pre zatvaranja prelaznog roka nakon dogovorenih detalja transfera naprasno predomislio i vratio u Ajndhoven, pretilo je da se pretvori u košmar.

Na kraju je ipak laknulo čelnim ljudima na Krejven Kotidžu. Za razliku od nemačkog defanzivca, Joakim Andersen je održao svoju reč. Danski štoper je stigao iz Liona na pozajmicu vrednu 1.000.000 evra i plus će Englezi morati da mu plaćaju celu platu.

Da stvar bude još gora, neće imati pravo da ga na kraju sezone otkupe! Ako ništa drugo, rešili su pitanje koje ih je mučilo čitavog leta. Koliko uspešno reći će kraj sezone. Lion ga je letos doveo iz Sampdorije za 24.000.000 evra, ali Danac nije uspeo da se izbori za veću minutažu na Grupama stadionu.

IT’S A CENTRE-BACK! ????#GreatDane pic.twitter.com/yLvAyThJV3

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.