Francuzi bez Noe na OI

Izvor: B92, 04.Jul.2012, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi bez Noe na OI

Košarkaš Čikago Bulsa i reprezentativac Francuske Žoakim Noa propustiće Olimpijske igre u Londonu jer se još nije oporavio od povrede članka.

"Definitivno nisam još spreman da igram na OI. Ne mogu ni da trčim, ni da skačem", kazao je Noa.

Francuski košarkaš je prošle sezone u NBA ligi beležio 10,2 poena i 9,8 skokova po utakmici.

To nije jedini problem koji Francuzi imaju pred OI, pošto je pod znakom pitanja i nastup plejmejkera Tonija Parkera zbog povrede oka.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joakim Noa propušta OI u Londonu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jul.2012

Igrač Čikago Bulsa i reprezentativac Francuske Joakim Noa propustiće Olimpijske igre u Londonu jer se još nije oporavio od povrede članka.. – Definitivno nisam još spreman da igram u Londonu. Ne mogu ni da trčim, ni da skačem – kazao je Noa.. Francuski igrač je prošle sezone u NBA ligi...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Joakim Noa propušta OI

Izvor: RTS, 04.Jul.2012

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske biće u velikom iskušenju pri sastavu selekcije jer sve više igrača izostaje zbog povreda. Košarkaš Čikago Bulsa i reprezentativac Francuske Joakim Noa propustiće Olimpijske igre u Londonu jer se još nije oporavio od povrede članka...Selekcija Francuske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.