Florens pevala u londonskom metrou

Izvor: B92, 22.Jan.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Florens pevala u londonskom metrou

Florens Velč je proteklog vikenda, sa fanovima, pevala u londonskom metrou.

Pop zvezda je viđena kako se vraća sa nastupa Kendrika Lamara u nedelju a kako bi izbegla veliku gužvu zbog snega krenula je metroom.

"Florens je ušla u metro posle Kendrikovog nastupa u nedelju i zbog strašnih gužvi i zastoja usred snega, svaki vagon je bio pun" kaže izvor blizak Sanu.

"Prvo je pokušala da ostane neprepoznata ali nije prošlo par minuta, ljudi su je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već prepoznali. Počeli su spontano da pevaju 'You've Got The Love' a ona umesto da siđe na svojoj stanici produžila je i pridružila im se u pevanju. Bilo je sjajno" dodaje neimenovani izvor.

Pošto je završila sa tom pesmom krenula je da peva Lamarovu "Backseat Freestyle".

Florens Velč je bila među malobrojnim zvezdama koje su bile na nastupu Kendrika Lamara. Tu je bila Nikola Roberts iz Girls Aloud i Tajni Tempa.

Dok ne stigne snimak iz metroa u Londonu, pogledajte kako Florens peva ovu pesmu na nekim svečanijim mestima...


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.