Filipović: Slavlje je završeno, sve karte bacamo na London

Izvor: Politika, 01.Feb.2012, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: Slavlje je završeno, sve karte bacamo na London

BEOGRAD – Vaterpolo reprezentativac Srbije Filip Filipović rekao je danas da je slavlje posle osvajanja titule na šampionatu Evrope završeno i da sada svu pažnju treba usmeriti na pripreme za Olimpijske igre u Londonu.

„Mi znamo da je Evropsko prvenstvo bila samo usputna stanica >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << na putu prema konačnom cilju - zlatnoj medalji u Londonu. Nismo mnogo slavili, malo zbog umora jer smo prilično iscrpljeni, a malo jer znamo šta nas očekuje u narednom periodu”, rekao je Filipović Tanjugu.

Zvanično najbolji vaterpolista sveta ne krije da je samopuzdanje srpskom timu posle trijumfa u Ajndhovenu na još višem nivou.

„Turnir u Ajndhovenu nam je značio da vidimo gde se nalazimo i šta bismo mogli da popravimo. Posle načina na koji smo osvojili titulu, teška grupa, pa onda sigurna igra protiv Italijana u polufinalu i trijumf protiv Crne Gore u finalu, samopouzdanje može samo da nam raste. Imamo mnogo razloga da budemo optimistični”, rekao je Filipović.

On ističe da mu je srce puno što su vaterpolisti zajedno sa Novakom Đokovićem i rukometašima doneli veliku radost narodu.

„Veoma smo zadovoljni urađenim na šampionatu Evrope, a činjenica da smo bar na jedan dan razgalili narod posebno prija. Navijali smo za Novaka i za rukometaše, slali jedni drugima pozitivnu energiju. Podrška publike i nama je veoma važna, bilo je zaista sjajno u Ajndhovenu gde smo imali podršku kao da igramo kod kuće. Nadam se da će biti još puno razloga za slavlje”, zaključio je Filipović.

Tanjug

objavljeno: 01.02.2012.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filipović: Slavlje je završeno, sve karte bacamo na London

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2012

BEOGRAD - Vaterpolo reprezentativac Srbije Filip Filipović rekao je danas da je slavlje poslije osvajanja titule na šampionatu Evrope završeno i da sada svu pažnju treba usmjeriti na pripreme za Olimpijske igre u Londonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.