Felps: Nadam se nastupu u Riju

Izvor: B92, 16.Apr.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Felps: Nadam se nastupu u Riju

Osvajač rekordnih 18 zlatnih olimpijskih medalja, Majkl Felps potvrdio je da mu je glavni cilj učešće na Igrama u Rio de Žaneiru 2016.

Amerikanac se nedavno vratio takmičenjima posle šestomesečne suspenzije zbog vožnje u pijanom stanju.

"Nadam se da ću se pridružiti svojim drugovima iz reprezentacije sledećeg leta i da ću ucestvovati na Igrama", rekao je Felps.

Dvadesetosmogodišnji Felps završio je karijeru posle Olimpijskh igara u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Londonu, da bi početkom 2014. ponovo počeo da trenira sa svojim dugogodišnjim trenerom Bobom Baumanom.

Legendarni američki plivač rodom iz Baltimora osvojio je na Igrama 2004, 2008. i 2012 ukupno 22 medalje.

Felps ipak, neće moći da učestvuje na svetskom sampionatu u Kazanju na leto, zbog zabrane koju mu je izrekla Plivačka federacija SAD.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Felps želi na OI u Brazilu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2015

Američki plivač Majkl Felps, rekorder sa 18 osvojenih zlatnih olimpijskih medalja, potvrdio je da mu je glavni cilj učešće na Igrama u Rio de Žaneiru 2016, prenijela je agencija AFP...Felps se nedavno vratio takmičenjima poslije šestomjesečne suspenzije zbog vožnje u pijanom stanju..."Nadam...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.