FULAM SE NAMUČIO ZA OSMINU FINALA FA KUPA: Mitrović počeo sa klupe pa asistirao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 23:44

FULAM SE NAMUČIO ZA OSMINU FINALA FA KUPA: Mitrović počeo sa klupe pa asistirao (VIDEO)

Značajno doprineo.

Fudbaleri Fulama plasirali su se u osminu finala FA Kupa, pošto su na gostovanju savladali Sanderlend sa 3:2.

Srpski napadač Aleksandar Mitrović meč je počeo na klupi, ali je potom ušao u igru, i i te kako pomogao londonskom timu da prođe dalje.

Poveo je Fulam preko Vilsona u osmom minutu, a špic Orlova je u igru ušao na startu drugog poluvremena, kada je i krenlo prav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzbuđenje  Mitrović je u 59. minutu asistirao Pereiri za 2:0, da bi Klark 18 minuta smanjio na 1:2.

FA Cup 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Gol de Fulham

2-0

Andreas Pereira ⚽🇧🇷pic.twitter.com/6N2AZCb2xu

— FutbolGol12 (@Gol12Futbol) February 8, 2023

Kurzava je ponovo doneo dva gola prednosti timu sa Kraven Kotidža u 82. minutu, a početkom sudijske nadoknade Benet je postavio konačnih 2:3.

U narednoj rundi, Mitrovićev Fulam igraće protiv Lidsa, koji je sa 3:1 bio bolji od Akringtona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malinovski kao iz topa, Marsej izbacio PSŽ iz Kupa Francuske VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2023, 00:07

Fudbaleri Marseja plasirali su se među osam najboljih u Kupu Francuske...Oni su na "Velodromu" u velikom derbiju pobedili ekipu šampiona Francuske, Pari Sen Žermena, 2:1 (1:1)...Počeo je PSŽ meč sa Mesijem i Nejmarom u špicu, ali to nije dalo očekivanu završnicu...Marsej je bio bolji u prvom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.