(FOTO) MUŠKARCI NE GLEDAJTE OVO: Ćerka Demi Mur zaboravila da se obrije ispod miške!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) MUŠKARCI NE GLEDAJTE OVO: Ćerka Demi Mur zaboravila da se obrije ispod miške!

Skaut Vilis, poznata i kao glas akcije "Oslobodite bradavice"pojavila se na svojoj izložbi u Londonu u providnoj haljini bez bratela, ali niko nije gledao njene grudi

Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur opet je pokušala da skrene pažnju javnosti, ovoga puta sa dlakama ispod miške. Puna samopuzdanja Skaut je pozirala ispred kamera kao da je to potpuno normalna stvar.

Mnogi komentarišu kako Skaut samo želi da se istakne i na taj način izađe iz senke poznatih roditelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali s obzirom da njene izložbe kao i ova koju je predstavila u Londonu govore o seksualnosti i slobodi, jasno je da je Skaut htela da pokaže drugim ženama da dlake postaju "in" i nemaju veze sa seksualnošću.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zamalo seksi! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Feb.2015

Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur pojavila se na izložbi u seksi haljini koju je kvario pogled na njene miške!..Foto: Twitter/Scout LaRue Willis..Skaut Vilis, zvezda pokreta "Oslobodi bradavicu", koja se na "toples način" bori protiv cenzure na Instagramu, pojavila se na izložbi svojih slika u londonskoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.