FOTO: Ivanović pogođen upaljačem!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Ivanović pogođen upaljačem!

Navijačima KPR-a teško je pao nezasluženi poraz od Čelsija u malom londonskom derbiju na "Loftus roudu", a bes su iskalili na kapitenu reprezentacije Srbije Branislavu Ivanoviću. Štoper "plavaca" pogođen je upaljačem u glavu posle gola Seska Fabregasa, sa kojim je lider Premijer lige napravio veliki korak ka tituli.

Posle utakmice, trener Čelsija Žoze Murinjo se pravio "lud".

- Bilo je korektno i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << terenu i na tribinama. Bila je ovo emotivna utakmica i za nas i za njih, a i sudija je pomogao. Ako je neko bacio novčić, podignite ga i stavite ga u džep. Nema problema, svakome treba novčić. Ako je čokoladica, pojedite je - pravio se "toša" Portugalac.

Pitanje je samo kako bi regovao da su njega pogodili?! Verovatno bi kukao...

Ivanović je tokom meča na stadionu "Loftus roud" u više navrata imao problema sa domaćim pristalicama, pošto su ga prilikom izvođenja auta provocirali. Fudbalska asocijacija Engleske najavila je da će otvoriti postupak protiv Kvins Park Rendžersa zbog ovog incidenta.

Premijer liga: Fabregas za titulu

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.