FC Apatride Utd na Akademiji

Blog: Clubbing.rs, 12.Jan.2010, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FC Apatride Utd na Akademiji


Beogradski roots reggae sastav FC APATRIDE UTD održaće koncert na Akademiji (velika sala) u sredu 13. januara i time proslaviti izlazak svog novog albuma "Firing the truth", kao i docek Nove 2010. godine po Julijanskom kalendaru!

"Firing the truth" je naš treći album, izašao je na iTunes 18. decembra, a uskoro će biti objavljen na CD-u i vinylu za dve nezavisne izdavačke kuće. U pitanju su Wagon Music Works iz Connecticuta [USA] Urban Sedated Records iz Londona - najavljuje Dragan Stanic "Gaggie", basista FC Apatride Utd i član Wadade, poznatog prestoničkog reggae sound systema - Za pesmu Nah With'em sa ovog albuma uradili smo i spot, koji ce ovih dana biti prikazan i na domacim televizijama. Na MTV Adria se već uveliko vrti , dok je premijeru doziveo na dve američke televizije, jednoj u Australiji, i na YouTubeu.

Prema Gagijevim recima, merch na predstojecem koncertu nije planiran, ali je sasvim moguce da ce predstavnici Urban Sedated Records, koji ovom prilikom dolaze iz Londona, doneti CD-ove za prodaju.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.