Evo šta je Luka rekao na predstavljanju navijačima Palasa

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Luka rekao na predstavljanju navijačima Palasa

Srpski fudbaler Luka Milivojević rekao je u svom prvom intervjuu kao igrač Kristal Palasa da je jako uzbudjen što dolazi u taj klub i Premijer ligu.

Milivojević je u utorak kasno uveče potpisao za klub iz Londona, odakle je došao iz Olimpijakosa.

"Vrlo sam uzbuđen što sam došao u Kristal Palas i vrlo sam uzbuđen što ću igrati u Premijer ligi, koja je jedna od najboljih liga na svetu. Pokušaću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da pružim sve od sebe, da dam najbolje što mogu timu i da se što je pre moguće prilagodim ligi i novom timu", rekao je Milivojević za sajt kluba.

On je navijačima svog novog kluba objasnio kakav je igrač.

"Ja sam defanzivni vezni igrač, onaj koji pokušava da kontroliše utakmicu i donese timu ravnotežu. Probaću da što je pre moguće donesem svoje kvalitete timu. Ove godine sam dao šest golova u 17 utakmica, što je malo čudno za mene. Ova godina je bila uspešna u Olimpijakosu. U prvenstvu sam odigrao sve utakmice osim jedne koju sam morao da propustim zbog kartona", rekao je Milivojević.

Palas je na društvenim mrežama objavio kratak video snimak u kome se Milivojević predstavlja rečima: "Ja sam Luka Milivojević. Možete me zvati Luka".

Kristal Palas je danas objavio da je doveo na pozajmicu Mamadu Sakoa iz Liverpula.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) PREMIJER LIGA OVO NE PAMTI: Za ovaj brutalan start dobio je samo žuti karton

Izvor: Kurir, 02.Feb.2017, 00:48

...Rodvel je očigledno namerno pokosio Dembelea, ali umesto da ide u zatvor za ovaj "pokušaj ubistva", prošao je samo sa žutim kartonom Sudija Mejson bio je milostiv prema njemu..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.