Evakuisan Londonski most zbog mogućeg terorističkog napada

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan "Londonski most" zbog mogućeg terorističkog napada

London bridž, jedan od najlepših mostova u prestonici Engleske i glavna tursitička atrakcija, evakuisan je danas oko 14 sati zbog, kako je navedeno, dojave o bombi. Kasnije je evakuisano i sedišta britanskog "Bi-Bi-Sija" i brojnih kancelarija u Londonu, ali je policija saopštila da je uzbuna okončana i da nije bila usmerena direktno na tu medijsku kuću.

Policija je sprovela masovnu evakuaciju iz straha od mogućeg terorističkog napada jer je stigla dojava o postavljenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bombi.

Kasnije je na ulici pronađeno sumnjivo vozilo, koje je bilo parkirano u obližnjoj ulici Ridžent, u blizini "Bi-Bi-Sija".

Policija je iz predostrožnosti postavila kordone oko zgrade nacionalnog medijskog servisa, prenose britanski mediji.

Ranije je javljeno da je izvršena evakuacija oblasti "London bridža" jer je u tom dijelu grada pronađen sumnjiv paket. Na lice mjesta izašli su pripadnici specijalnih službi.

Still outside after bomb scare evacuation an hour ago at Prostate Cancer UK HQ in London Bridge pic.twitter.com/IoQmDDo62U

I zgrade oko samog mosta su evakuisane kao i obližnje metro stanice.

Lots of buildings being evacuated near London Bridge. Police not allowed to comment. pic.twitter.com/FnV8tXEf1p

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.