Euro menja planove, vezista napušta Arsenal?

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euro menja planove, vezista napušta Arsenal?

Iznenađenje?

Fudbaler Real Madrida Dani Sebaljos, koji je trenutno na pozajmici u Arsenalu, tražio je od čelnika londonskog kluba da napusti Englesku, preneli su danas španski mediji.

Sebaljos je 2019. godine otišao u Arsenal i od tada upisao samo 17 odigranih utakmica.

Posle pauze zbog povrede, Španac se ponovo nije našao u postavi Arsenala na poslednje četiri utakmice.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pisanju medija, vezni fudbaler je zatražio da napusti klub, te Real Madrid sada razmatra opciju da ga vrati u svoje redove pre isteka roka.

Kao glavni razlog njegove želje za odlaskom navodi se mala minutaža i nemogućnost da se selektoru Španije Luisu Enrikeu nametne za sastav nacionalne selekcije, koja će igrati na Evropskom prvenstvu.

Pojavila se i mogućnost nove destinacije za španskog vezistu, navodno je Valensije spremna da mu pruži šansu u Primeri u nastavku sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sebaljos beži iz Arsenala, Real mu traži novi klub

Izvor: RTS, 23.Jan.2020

Fudbaler Arsenala Deni Sebaljos, koji u Londonu igra kao pozajmljeni igrač iz Reala, zatražio je veću minutažu od Mikela Artete ili će promeniti sredinu. . Sebaljos je došao u Arsenal kao veliko pojačanje na početku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.