Časovi erotike u luksuznom hotelu: Evo šta je prva lekcija FOTO

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 17:39

Časovi erotike u luksuznom hotelu: Evo šta je prva lekcija FOTO

Jedan od najluksuznijih hotela u Londonu – Mandrejk organizuje tečaj za odrasle koji žele da usavrše svoje erotske veštine.

Naime, serija erotskih edukativnih časova lansirana je kako bi pomogla ljudima da savladaju, na primer, tehniku udaranja po guzi i da razumeju svoje fetiše. Sve se odvija u jednom od najluksuznijih hotela Mandrake, sa pet zvezdica u srcu Velike Britanije.

Čuveni hotel i kompanija za erotske događaje "Haus ov Viksens" udružili su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da bi svojim polaznicima pružili bogate časove seksualnog obrazovanja nazvane "Mandrejk salon", a gosti su pozvani da se pojave u tangama.

Prva lekcija posvećena je udaranju po zadnjici. Sofi će upoznati svoje studente sa "telesnim kažnjavanjem zarad seksualnog zadovoljstva".

Ona će objasniti kako stručno udarati nečiju stražnjicu, naravno uz saglasnost partnera, kako bi došlo do eksplozije strasti između partnera. Ono što je važno jeste da se čuje "sočan pljesak" da bi i zvučno oba partnera uživala i potpuno se prepustila užitku.

Studenti će da nauče kako da "prijatna bol" bude začin svakom se*sualnom odnosu, istovremeno istražujući uloge dominacije i podređenosti.

Ovo je samo jedan od primera koji će polaznici moći da nauče u ovoj specijalnoj školi, a predavanja će biti duga i nastavnica će biti uporna sve dok svoje studente potpuno ne spremi za divlje i vrele noći uz eksperimente.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.