Er Srbija povećava broj letova, u avionima obavezne maske

Izvor: RTS, 26.Maj.2020, 20:17

"Er Srbija" povećava broj letova, u avionima obavezne maske

Nacionalna avio-kompanija "Er Srboka" će, zbog povećane potražnje, u periodu do 14. juna 2020. godine povećati broj letova na pojedinim linijama do kojih u ovom trenutku leti.
Umesto planiranih 16 letova do Londona (Hitrou), Beča, Ciriha i Frankfurta, "Er Srbija" će do 14. juna obaviti 70 povratnih letova.

Pored navedenih gradova, "Er Srbija" će leteti i do Njujorka, Amsterdama, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pariza, kao i do regionalnih destinacija, kao što su Ljubljana, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i Tivat.
Postoji mogućnost uvođenja dodatnih letova ukoliko potražnja poraste, o čemu će "Er Srbija" naknadno obavestiti putnike, navodi se u saopštenju kompanija.
Prema najnovijem stanju stvari, kada je reč o regionu, letovi do Podgorice i Tivta biće obnovljeni 7. juna, a letovi do Skoplja 15. juna.
"Posle početka obnove letova 21. maja, naš saobraćaj se progresivno povećava u zavisnosti od potražnje. Reagovali smo i reagovaćemo brzo i prilagođavamo se svim promenama u hodu. Svi se nalazimo u izazovnom okruženju i okvir u kojem posluju avio-kompanije neprekidno se menja, ali sam uveren da ćemo uspeti i pokazati zbog čega smo lideri u regionu", rekao je generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit.
Primenjen niz bezbednosnih mera "Er Srbija", u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim telima, primenila je niz bezbednosnih i higijenskih mera u cilju postizanja bezbednosti i dobrobiti svojih putnika i članova posade tokom putovanja.
Na svim letovima srpske nacionalne avio-kompanije obavezno je nošenje maski za lice tokom čitavog trajanja leta, a avioni se redovno dezinfikuju.
Kompanija je prilagodila sve procedure u putničkom avio-saobraćaju pre, tokom i nakon leta novim okolnostima, koje su prouzrokovane pandemijom koronavirusa.
Pogledaj vesti o: London,   Nju Jork,   Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.