Elton Džon: Treba pobiti sve rijaliti zvezde!

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2013, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon: Treba pobiti sve rijaliti zvezde!

LONDON - Legendarni britanski muzičar Elton Džon ne podnosi nove zvezde kojima je bitno samo jedno: da budu u centru pažnje. U intervjuu koji je dao BBC-ju, slavni pevač je rekao da su današnje slavne ličnosti, a posebno zvezde raznih TV rijaliti emisija, "nepodnošljive"."One žele slavu, bez obzira na posledice, i spremne su na sve i svašta da bi do nje došle. Svedoci smo prave poplave svakojakih grozomornih spodoba željnih slave. Prosto poželiš da ih neko sve pobije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izjavio je Džon. On smatra da se talentu ne poklanja dovoljna pažnja i da je cela današnja kultura opsednuta slavom, umesto pravim vrlinama."Dosta mi je slavnih ličnosti na naslovnicama časopisa, na Tviteru, Fejsbuku, u rijaliti programima... To je postalo odvratno", zaključio je britanski pevač.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elton Džon: Treba pobiti sve rijaliti zvezde!

Izvor: Press, 29.Nov.2013, 07:41

U intervjuu koji je dao BBC-ju, slavni pevač je rekao da su današnje slavne ličnosti, a posebno zvezde raznih TV rijaliti emisija, "nepodnošljive"... "One žele slavu, bez obzira na posledice, i spremne su na sve i svašta da bi do nje došle. Svedoci smo prave poplave svakojakih grozomornih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.