EŠLIJEVA ČESTITKA RASPLAKALA ŠERIL KOL

Izvor: Kurir, 25.Dec.2010, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EŠLIJEVA ČESTITKA RASPLAKALA ŠERIL KOL

LONDON - Britanska pevačica Šeril Kol rasplakala se kad joj je stigla čestitka za praznike od bivšeg supruga Ešlija.

Izvođačica hita "Flood", bivša supruga nevernog fudbalera Čelzija, u septembru je predala dokumente za razvod braka, ali ju je potreslo to što dočekuje prvi Božić sama.

- Čestitka je Šeril zaista šokirala. Nakon svega što se dogodilo između njih, pomislila je kako je to divan gest - otkrio je za tabloid San izvor blizak Šeril.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- Bila je ovo teška godina za nju, a svako ko je bio zaljubljen zna da praznici donose mnogo emocija i nostalgije - dodao je prijatelj pevačice.

Nedavno je objavljeno da se Kol nakon turbulentne godine okrenula veri.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šeril Kol se rasplakala zbog Ešlijeve čestitke

Izvor: S media, 25.Dec.2010

Šeril Kol, popularna britanska pevačica, rasplakala se kad joj je stigla čestitka za praznike od bivšeg supruga Ešlija...Izvođačica hita "Flood", bivša supruga nevernog levog beka Čelsija, u septembru je predala dokumente za razvod braka, ali ju je potreslo to što dočekuje prvi Božić sama...Znate...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.