ENGLESKI KARLING KUP: OVEN SE VRAĆA SA DVA GOLA

Izvor: Kurir, 21.Sep.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENGLESKI KARLING KUP: OVEN SE VRAĆA SA DVA GOLA

LONDON - Majkl Oven, u svojoj prvoj utakmici ove sezone postigao dva gola protiv Lidsa u Karling kupu. Konačni rezultat: 3:0.

Mančester Junajted pobedio je Lids sa 3:0, u gostima. Dvostruki strealac bio je Majkl Oven, a treći gol postigao je Rajan Gigs. Tako su veterani Mančestera najzaslužniji za pobedu protiv Lidsa. Ovenu je ovo prva utamica u novoj sezoni.

Arsenal je savladao Šruzberi 3:1. Izabranici Arsena Vengera su, u 16. minutu, primili gol. Ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je usledio preokret, Izjednačio je Kjeran Gibs u 33. minutu, Preokret je doneo Aleks Okslejd-Čemberlejn. Benajun je, 12. minuta pre kraja, postigao poslednji gol.

Najuzbudljiviju utakmicu ovog kola igrali su Notingem Forest i Njukasl. "Svrake" su tri puta stizale do prednosti, ali su ih "šumari" uvek stizali. Na kraju je, u poslednjem minutu drugog produžetka, Njukasl postigao gol koji je rešio susret. Konačni rezultat: 3:4.

Karling kup, 1/16 finala, rezultati:

Vulverhempton – Milvol 5:0

Alderšot – Ročdejl 2:1

Arsenal – Šruzberi 3:1

Aston Vila – Bolton 0:2

Barnli - MK Dons 2:1

Lids - Mančester junajted 0:3

Blekburn – Ljeton Orijent 3:2

Kristal Palas – Midlsbro 2:1

Notingem Forest – Njukasl 3:4 posle produžetaka

Stouk Siti – Totenhem 0:0, 7:6 na penale

Raspored utakmica, sreda:

Brajton – Liverpul

Kardif – Lester

Čelsi – Fulam

Mančester Siti – Birmingem

Sautempton – Preston

Everton – Vest Bromvič Albion
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.