EMI VOTSON IKONA STILA

Izvor: Kurir, 15.Feb.2011, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMI VOTSON IKONA STILA

LONDON - Glumica Ema Votson, zvezda filmskog serijala o dečaku-čarobnjaku Hariju Poteru, proglašena je za ikonu stila na dodeli nagrada modnog časopisa El.

Na svečanosti održanoj u ponedeljak uveče u Londonu Ema Votson (20) nije želela da kaže da li će se opredeliti za film ili modu, ali je navela da sada "samo želi da se zabavlja".

Poslednji film o dečaku-čarobnjaku "Hari Poter i relikvije smrti, 2. deo", u kojem glumica tumači Hermionu Grendžer, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stići će u severnoameričke bioskope 15. jula.

Nagrade magazina El dodeljuju se ne samo ličnostima iz sveta mode već i predstavnicima industrije zabave. Glumica Natali Portman dobila je nagradu za najbolju glumicu u filmu "Crni labud". Ta uloga joj je donela nominaciju za Oskara.

Pevačici Čeril Kol je pripala nagrada magazina El za najboljeg izvođača, a Tom Ford je nagrađen kao najbolji strani modni kreator. Nomi Rapas je dobila nagradu u kategoriji najbolji novi talenat dok je za izuzetan doprinos modnoj industriji priznanje dobila manekenka Helena Kristensen.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.