EKSPLOZIJA U LONDONU: Stiže velika nada Barselone

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 13:37

EKSPLOZIJA U LONDONU: Stiže velika nada Barselone

Španac na meti Čelsija.

Čelsi je zainteresovan za fudbalera Barselone Gavija i planira da ga tokom leta dovede u svoje redove, prenosi španski AS. Barselona je mladog veznog fudbalera uspela da veže profesionalnim ugovorom, koji je početkom marta španski sud poništio na tužbu La Lige.

Gavi je pre potpisivanja ugovora vrednog osam miliona evra po sezoni bio član B tima Barselone, a posle ove odluke narednog leta bi mogao da napusti "Nou Kamp" kao slobodan igrač, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s obzirom na to da mu stipendijski ugovor koji ima sa katalonskim klubom ističe na kraju tekuće sezone.

Situaciju u Barseloni želi da iskoristi Čelsi, čiji su predstavnici već obavili razgovore sa agentom mladog veziste. Londonski klub nudi važnu ulogu Gaviju, koji bi bio zvezda tima i oko koga bi se gradila igra. Eventualni dolazak Luisa Enrikea na klupu Čelsija bio bi još jedan podsticaj za Gavija da Barselonu zameni Londonom, prenose španski mediji.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.