Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2022, 10:13

EBRD upozorava: "Zombi firme" prijete zdravim preduzećima

LONDON – Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) pozvala je vlade u regionu u kojem je aktivna da preispitaju kovid mjere podrške kompanijama, upozoravajući da bi podržavanje tzv. "zombi" firmi moglo da ima negativan efekat na zdrava preduzeća.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EBRD upozorava na zombi firme: Ako se kovid podrška kompanijama nastavi…

Izvor: 24sedam.rs, 22.Nov.2022

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) pozvala je vlade u regionu u kojem je aktivna da preispitaju mere podrške kompanijama pokrenute zbog prošle pandemije kovida

Nastavak na 24sedam.rs...

ŠTA SU TO "ZOMBI" FIRME NA KOJE UPOZORAVA EBRD Prethodne dve godine bujaju u razvijenim ekonomijama, samim tim što postoje svetu preti TALAS BANKROTA

Izvor: Blic, 22.Nov.2022

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) pozvala je vlade da preispitaju dosadašnje mere podrške kompanijama, i upozorava da bi podržavanje tzv. "zombi" firmi moglo da ima negativan efekat na ekonomiju u celini, pa samim tim i na zdrava preduzeća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.