Blog: PartyClips.net, 10.Apr.2013, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EAST END DUBS U SOMBORU!

East End Dubs je poznato i cenjeno ime londonske underground scene koje će nastupiti u klubu Stendhal u Somboru uz domaću podršku, miljenike somborske publike, Goya&Natasha, Micro SD i Tijana, i gosta iz Kanjže, Andy Locotoo. Druženje je zakazano za 5. maj u 22h.

Iako su sva njegova izdanja dostupna tek od prošle, 2012. godine, čovek koji stoji iza ovog projekta prisutan je na sceni mnogo duže od toga: 13 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << kao dj i 8 kao producent. Umešnost i znanje koje poseduje kada je dizajn zvuka u pitanju, veoma su očigledni: za kratko vreme uspeo je da stvori autentični i prepoznatljiv fazon, deep i dubby.
Njegovih 6 limited edition vinila podržani su od strane umetnika kao što su tINI, Hector, Subb-an, a sem za sopstveni lejbl, izdavao je za Act Natural, Dogmatic, Metroline Limited, kao i Tanzmannov Moon Harbour, čiji je odnedavno i punopravni član.
Ovog sve traženijeg i popularnijeg muzičara imaćete priliku da čujete u somborskom klubu Stendhal, zahvaljujući somborskom Touchradiju i organizaciji Strong&Deep iz Kanjiže.

05.maj 2013.
Club Stendhal, Sombor
Micro SD
Andy Locotoo&Tijana
EAST END DUBS (London, UK)
Goya&Natasha
Ulaz: 400 dinara
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.