Džud Lo i Sijena Miler opet raskinuli

Izvor: B92, 09.Feb.2011, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džud Lo i Sijena Miler opet raskinuli

Britanski glumci raskinuli su po drugi put i to samo par meseci nakon kupovine "ljubavnog gnezda" u Londonu za 8 miliona funti, što je tada podgrejalo glasine da planiraju venčanje.

Iako je njihov predstavnik za štampu danas potvrdio raskid, ispostavilo se da Džud Lo (38) i Sijena Miler (28) nisu zajedno već nekoliko nedelja. "Definitivno su odlučili da okončaju vezu. Ona je, naprosto, došla do svog kraja", kazao je dobro obavešteni izvor američkom magazinu "Pipl". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njih dvoje će ostati prijatelji, dodao je izvor.

Lo je upoznao Milerovu 2003. na snimanju filma "Alfi" i na Božić iste godine ju je zaprosio. Tri godine kasnije gospođica Miler je raskinula veridbu pošto je glumac priznao da je spavao sa Dejzi Rajt, dadiljom svoje dece.

Međutim, oni su se ponovo pomirili pre 14 meseci u Njujorku, gde su igrali u odvojenim predstavama na Brodveju. Novu godinu proveli su na Karibima i mediji su već počeli da šuškaju o braku. Pričalo se da Milerova želi svadbu u boemskom stilu blizu svog doma u Glosterširu i da je zamolila sestru Savanu da dizajnira venčanicu.

Između dva zabavljanja sa Loom, Milerova je bila u vezi sa velškim glumcem Risom Ivansom (43) a imala je i aferu sa Baltazarom Getijem (35) koji se ipak vratio supruzi Rozeti.

Lo je već bio u sedmogodišnjem braku sa glumicom/modnom dizajnerkom Sejdi Frost-Raferti sa kojom ima troje dece (od 14, 10 i 8 godina) a nakon kratke veze sa američkom manekenkom Samantom Berk u septembru 2009. je dobio ćerku.

Sijena trenutno snima romantičnu komediju New Year's Eve sa Ketrin Hajgl i Aštonom Kučerom, dok Lo radi na nastavku filma o Šerloku Holmsu sa Robertom Daunijem Džuniorom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.