Džordž Majkl uhapšen zbog droge

Izvor: Blic, 12.Avg.2010, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Majkl uhapšen zbog droge

Britanski pevač grčkog porekla Džordž Majkl, uhapšen je jutros u Londonu pod optužbom da je vozio pod uticajem droge i alkohola, prenose britanski mediji.

Policija je kod pevača takođe pronašla i određenu količinu kanabisa.

Džordž Majkl (47) je ubrzo posle hapšenja pušten uz kauciju i moraće da se pojavi na sudu 24. avgusta, izjavili su iz Skotland jarda.

Pevač, čije je pravo ime Jorgos Panajotu, je prošlog meseca automobilom uleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u jednu zgradu u Hampstedu, stambenoj četvrti na severu Londona, zbog čega je takođe bio priveden i pušten uz kauciju.

Bivši član grupe "Wham" je i prošle godine bio hapšen zbog vožnje pod uticajem droge, a zbog posedovanja marihuane je i ranijih godina imao problema sa zakonom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.