Džordž Majkl će biti sahranjen pored svoje majke Lesli

Izvor: Svet, 12.Mar.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Majkl će biti sahranjen pored svoje majke Lesli

Pevač Džordž Majkl biće sahranjen krajem marta na groblju Highgate u severnom Londonu pored svoje majke Lesli, prenela je britanska štampa.
Porodici slavnog pevača, koji je umro u 54 godini, napokon je laknulo, jer je njihovo mukotrpno čekanje da Džordžu odaju poslednje počast trajalo više od dva meseca.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

MESTO MU JE PORED NJE: Džordž Majkl će biti sahranjen pored majke

Izvor: Kurir, 12.Mar.2017

...Njegov grob će biti pored groba njegove majke Lesli, a sahrana će biti održana krajem marta.."Lesli je bila ceo njegov svet, pa je prigodno da večno ostane uz nju", rekao je izvor blizak ožalošćenoj porodici Porodični prijatelj otkrio je da porodica Džordža Majkla nije mogla da se smiri...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.