Džordž Kluni zbog opklade sa lepoticom trči Londonski maraton

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni zbog opklade sa lepoticom trči Londonski maraton

Verovali ili ne, glumac Džordž Kluni trčaće sledeći maraton u Londonu. Ako ste pomislili da je sedokosi glumac krenuo da intenzivno trči na duge staze, grešite. U pitanju je opklada i to sa nekadašnjim supermodelom Kristi Tarlington.
Naime on je obećao da će donirati patike i trčati ukoliko njegova drugarica Kristi istrči maraton za manje od četiri sata, što je ova seksipilna, ali i žena u odličnoj trkačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << formi i uradila.


A photo posted by Christy Turlington Burns (@cturlington) on Apr 26, 2015 at 1:44am PDT


Sad je na Kluniju da se što bolje pripremi, a maraton će iskoristiti za promociju jedne od humanitarnih akcija koje Džordž podržava.
Samo se plašimo da ne bude onaj taj kome će biti potrebna pomoć posle pretrčanih 42 km i 195 metara.


A photo posted by Christy Turlington Burns (@cturlington) on Dec 18, 2014 at 4:03pm PST




A photo posted by Christy Turlington Burns (@cturlington) on Oct 9, 2014 at 12:51pm PDT



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.