Džordan Dan besprekorna od glave do pete

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordan Dan besprekorna od glave do pete

Kada se pre šest dana pojavila na reviji poznate modne kuće u Londonu, Džordan Dan je pokazala da je, gradeći uspešnu manekensku karijeru, lekcije o stilu savršeno savladala.

Poznato modno ime greške u oblačenju ne pravi. Pojavljivanje u Londonu je samo nastavilo niz njenih uspešnih modnih izdanja.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Džordan Dan besprekorna od glave do pete

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Džordan Dan besprekorna od glave do pete

Izvor: Svet, 18.Jan.2016

Kada se pre šest dana pojavila na reviji poznate modne kuće u Londonu, Džordan Dan je pokazala da je, gradeći uspešnu manekensku karijeru, lekcije o stilu savršeno savladala.. Poznato modno ime greške u oblačenju ne pravi. Pojavljivanje u Londonu je samo nastavilo niz njenih uspešnih modnih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.