Džonson se izvinio zbog okupljanja u vreme lockdowna, opozicija traži ostavku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jan.2022, 15:39

Džonson se izvinio zbog okupljanja u vreme lockdowna, opozicija traži ostavku

Britanski premijer Boris Džonson (Johnson) izvinio se zbog organizovanja zabave „ponesi svoje piće“ u svojoj zvaničnoj rezidenciji u Londonu tokom prvih mera zatvaranja kada je izbila epidemija Covid 19, zbog čega opozicija traži njegovu ostavku, prenosi Rojters. Upitan da li će podneti ostavku, Džonson je rekao da neće da prejudicira nalaze nezavisne istrage. On se povodom pomenutog okupljanja obratio Predstavničkom domu britanskog Parlamenta. "Znam da su se milioni ljudi širom...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Džonson se izvinio zbog zabave u njegovoj rezidenciji za vreme lokdauna

Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2022

Britanski premijer Boris Džonson izvinio se jer je bio na zabavi u svojoj službenoj rezidenciji za vreme prvog 'lokdauna' u borbi protiv koronavirusa, a njegovi protivnici pozvali su ga da podnese ostavku.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.